ТНТУ розширює міжнародну співпрацю: новий партнер з Ірландії

16 квітня укладено меморандум про міжнародну співпрацю між Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя (ТНТУ) та Атлантичним технологічним університетом (ATУ).

Початком співпраці став проєкт «Twinning Intro Call ATU-TNTU», що передбачає обмін досвідом, спільні дослідження та розробки, а також мобільність студентів та викладачів в рамках Всеукраїнської програми «Ініціатива єднання».

Атлантичний технологічний університет (ATУ) — це публічний університет, утворений в 2022 році шляхом об'єднання Технологічного інституту Шеннон та Інституту технологій в Еннісі. ATУ має шість кампусів у західній та центральній Ірландії. Університет пропонує широкий спектр бакалаврських, магістерських та докторських програм у галузях інженерії, інформаційних технологій, наук, бізнесу, гуманітарних та соціальних наук. ATУ має понад 18 000 студентів та 2 000 співробітників.

Партнерство ТНТУ та АТУ відкриє можливість обмінюватися досвідом з одним з провідних технологічних університетів Ірландії, а також спільно проводити дослідження та розробки, що приноситимуть користь нашим студентам та викладачам. Співпраця з ATУ дозволить ТНТУ отримати доступ до нових знань та ресурсів та сприятиме підвищенню конкурентоспроможності університету на світовому ринку освітніх послуг.